بهترین وکیلدعاوی کیفری
موضوعات داغ

بهترین وکیل جرایم سایبری و اینترنتی در تهران

The best cybercrime lawyer in Tehran

بهترین وکیل سایبری در تهران را بهتر بشناسید.

بهترین وکیل سایبری در تهران می تواند به شما در طرح شکایت و احقاق حق از دست رفته شما کمک نماید.  یکی از مهم ترین جرایمی که با استفاده از رایانه و در بستر فضای سایبر به وقع می پیوندد، جرم کلاهبرداری اینترنتی است. در واقع امروزه استفاده از رایانه و سیستم های رایانه ای، به دلیل ارائه مزایای بسیار بالا و سهولت در انجام کارها، روند رو به رشدی را در پیش گرفته اند. و با سرعت غیرقابل تصوری در تمامی ابعاد زندگی بشر رخنه کردن است. در نتیجه جرایم سایبری و اینترنتی نیز هم زمان در حال افزایش است. از همین روی وکیل معروف و بهترین وکیل کلاهبرداری در تهران جایگاه خاصی در احقاق حقوق از دست رفته افراد ایفا می نماید.

استفاده از سیستم های رایانه علاوه بر مزیت های که دارند، دارای معایبی نیز می باشند، که مهم ترین آن ها رواج و گسترش جرایم رایانه ای در جامعه است. ما در این مقاله قصد داریم به بررسی جرم کلاهبرداری اینترنتی و معرفی وکیل متخصص جرایم رایانه ای بپردازیم. شما همچنین می توانید با بهترین وکیل در تهران مشاوره حقوقی آنلاین و یا تلفنی انجام دهید.

 

سایت وکیل معروف
سایت وکیل معروف

جهت مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین می توانید با شماره صابر عرب بهترین وکیل سایبری متخصص جرایم کلاهبرداری اینترنتی و سایبری در تهران تماس بگیرید.

شماره وکیل  09125370071

جدول انتخاب وکیل متخصص جرایم اینترنتی و سایبری در تهران:

عنون وکیل: بهترین وکیل جرایم سایبری و اینترنتی، بهترین وکیل کیفری در تهران، بهترین وکیل کلاهبرداری در تهران، بهترین وکیل بین المللی در تهران
تخصص وکیل: طرح شکایت و دفاع از دعاوی مطروحه در دادگاه های صالحه، تنظیم لایحه دفاعیه، تنظیم شکواییه، پیگیری پرونده
مهارت وکیل: فن بیان قوی، تسلط به جرایم اینترنتی و سایبری، قدرت لایحه نویسی و استنتاج مواد قانونی جرایم رایانه ای
دسته حقوقی: دعاوی کیفری، دعاوی بین المللی، دعاوی ارز دیجیتال و صرافی آنلاین
خدمات حقوقی تیم وکیل معروف: مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی در واتس اپ، مشاوره حقوقی آنلاین، اعلام وکالت در پرونده های جرایم اینترنتی و سایبری، وکالت در پرونده های ارز دیجیتال و صرافی آنلاین
درصد موفقیت و حق الوکاله وکیل: با وجود دلایل و مدارک متقن 80 درصد با موفقیت بوده است و حق الوکاله با توحه به میزان مال برده شده به صورت توافقی تعیین می شود.
صابر عرب بهترین وکیل سایبری تهران
وکیل صابر عرب

صابر عرب وکیل پایه یک دادگستری در تهران:

صابر عرب یکی از وکلای پایه یک در تهران می باشند که از سال 1390 عضو اتحادیه کانون وکلای دادگستری مرکز و فارق التحصیل رشته حقوق از دانشگاه علوم قضایی تهران هستند. در کارنامه حرفه ای وی، چند سال کارآموزی منصب قضاوت نیز مشاهده می گردد. ایشان همچنین یکی از بهترین وکیل سایبری در تهران میباشند.

وی در چندسال اخیر بیشتر وکالت ایرانیان مقیم خارج از کشور را پذیرفته است. عرب در طی این سال ها وکیل تجار و شرکت های معروف و بزرگ  داخلی و خارجی بوده است. تخصص عرب در پرونده های ملکی، دعاوی مالی و حقوقی، جرایم سایبری و ارز دیجیتال و اختلافات بین المللی است. به دلیل حضور و دفاع در پرونده های مهم و کلان اقتصادی، از وی به عنوان یکی از بهترین وکیل در ایران نام می برند.

شماره موبایل: 09125370071

آدرس دفتر شعبه یک: بلوار میرداماد، روبروی آزمایشگاه مسعود، پلاک 349

آدرس دفتر شعبه دوم: بلوار مرزداران، خیابان نسیبه، خیابان گلستان ششم، نبش گلستان ششم، پلاک 2

حتما قبل از حضور در دفتر وکیل با ایشان هماهنگ نمایید.

 

سایت وکیل معروف مرجع معرفی بهترین وکیل سایبری تهران
سایت وکیل معروف مرجع معرفی بهترین وکیل سایبری تهران
کلاهبرداری اینترنتی چیست و چگونه به وقوع می پیوندد؟

کلاهبرداری در لغت به معنای فریب، حقه بازی است و در اصطلاح حقوقی به معنای تصاحب اموال دیگران از راه نیرنگ و افعال متقلبانه می باشد. در واقع کلاهبرداری اینترنتی به معنای تصاحب و سلطه بر اموال دیگران، با توسل به افعال متقلبانه از راه سیستم های رایانه ای و فضای سایبری است.

عناصر سه گانه جرم کلاهبرداری اینترنتی

هر جرمی برای تحقق، به سه عنصر مادی، عنصر معنوی و عنصر قانونی نیازمند است. جرم کلاهبرداری اینترنتی نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد. در ادامه به بررسی عناصر سه گانه در جرایم کیفری می پردازیم.

عنصر قانونی جرم کلاهبرداری اینترنتی:

 ماده ۶۷ قانون تجارت الکترونیک، بخش جرایم و مجازات ها، عنصر قانونی جرم کلاهبرداری اینترنتی است. بر اساس مفاد این ماده، هر کس در بستر مبادلات الکترونیکی، با سوء‌ استفاده و یا استفاده غیرمجاز از داده ‌ها، پیام ها، برنامه‌ ها و سیستم‌ های رایانه‌ ای و وسایل ارتباط از راه دور و‌ ارتکاب افعالی نظیر ورود، محو و توقف داده های رایانه ای، مداخله در عملکرد برنامه یا سیستم‌ رایانه‌ ای و… دیگران را فریب دهد و یا سبب گمراهی سیستم‌ های پردازش خودکار و نظایر‌ آن شود و از این طریق برای خود یا دیگری وجوه، اموال یا امتیازات مالی تحصیل کند و اموال دیگران را برباید، مجرم محسوب می شود. همچنین در ماده ۱۳ قانون جرایم رایانه ای نیز، به این جرم اشاره شده است.

سایت وکیل معروف مرجع معرفی بهترین وکیل سایبری تهران
سایت وکیل معروف مرجع معرفی بهترین وکیل سایبری تهران

جهت مشاوره حقوقی در واتس اپ می توانید با شماره صابر عرب وکیل پایه یک دادگستری در تهران تماس بگیرید

شماره وکیل  09125370071

عنصر مادی جرم کلاهبرداری اینترنتی

عنصر مادی جرم کلاهبرداری اینترنتی عبارت است از اعمال متقلبانه ای که همراه با سو نیت و فریب قربانی انجام می شود. برای تحقق این جرم اولا باید مانور متقلبانه و عملیات فریب قربانی صورت گرفته باشد و ثانیا این مانور متقلبانه منجر به اغفال و فریب قربانی شده باشد و وی به اصطلاح گول مجرم را خورده باشد. در مرحله بعد می بایست نتیجه جرم که تحصیل مال غیر است محقق شود. به طور کلی قانون گذار انجام هر یک از رفتارهای مادی زیر را، مشمول جرم کلاهبرداری اینترنتی دانسته است:

1_ ورود اطلاعات: به معنای درج اطلاعات در سیستم های رایانه ای برای پردازش است.

2_ محو اطلاعات: به معنای حذف اطلاعات و داده های موجود در سیستم های رایانه ای است.

3_ ایجاد اطلاعات جدید: به معنای ایجاد اطلاعات جدید در سیستم های رایانه ای است.

4_ توقف دسترسی به اطلاعات: به معنای ایجاد وقفه و قطع جریان دسترسی به اطلاعات در سیستم های رایانه است.

5_ اختلال در سامانه های اینترنتی و رایانه ای: منظور از اختلال در سامانه ها یعنی ایجاد اختلال غیر مجاز در سیستم رایانه ای و کسب منفعت برای خود یا دیگری.

عنصر روانی یا معنوی جرم کلاهبرداری اینترنتی:

عنصر روانی یا معنوی زمانی محقق می شود که کلاهبردار به صورت کاملا عامدانه و با سو نیت، اقدام به تصاحب مال غیر می نماید. در واقع، کلاهبردار به صورت عمدی و با انجام مانور متقلبانه، مبادرت به تصاحب اموال قربانی می کند.

سایت وکیل معروف مرجع معرفی بهترین وکیل تهران
سایت وکیل معروف مرجع معرفی بهترین وکیل تهران

جهت مشاوره حقوقی در واتس اپ می توانید با شماره صابر عرب وکیل پایه یک دادگستری در تهران تماس بگیرید

شماره وکیل  09125370071

 

نکات مهم جهت پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی:
  • قرار ندادن رمز عبور، رمز حساب های بانکی، شماره کارت بانکی و… در اختیار دیگران
  • رمزگذاری بر روی سیستم های رایانه ای، لپ تاب، تلفن همراه و سایر سیستم های شخصی خود
  • عدم اعتماد به افراد ناشناس، خصوصا در فضای سایبری
  • جلوگیری از اتصال هر نوع فلش و کارت حافظه به سیستم رایانه خود توسط دیگران
  • عدم خرید اینترنتی از فروشگاه های آنلاین و اینترنتی ناشناس
  • امحا کردن کاغذها و رسیدهای بانکی قبل از رها کردن آن ها در خیابان و معابر عمومی
  • گزارش موارد مشکوک به پلیس سایبری.

 

سایت وکیل معروف مرجع معرفی بهترین وکیل سایبری تهران
سایت وکیل معروف مرجع معرفی بهترین وکیل سایبری تهران
کلاهبرداری اینترنتی با استفاده از فیشینگ:

یکی از متداول ترین روش های کلاهبرداری اینترنتی در کشور کلاهبرداری فیشینگ است. تبهکاران و کلاهبرداران حرفه ای با مانورهای متقلبانه ای همچون طراحی و ساخت سایت های جعلی که از لحاظ ساختار و شکل ظاهری شبیه به سایت های اصلی هستند، اعتماد مخاطب را جلب می کنند. مخاطب نیز در دام مانورهای متقلبانه آن ها می افتند و اطلاعات بانکی خود را در اختیار کلاهبرداران قرار می دهند و به همین راحتی موجودی حسابشان خالی می شود.

کلاهبرداری اینترنتی از طریق تلگرام و یا واتس اپ:

 در این روش از کلاهبرداری اینترنتی، مرتکبات با ساخت اکانت های جعلی در شبکه اجتماعی تلگرام، مخاطب خود را فریب می دهند. در این روش کلاهبردار اعتماد قربانی را جلب کرده و اطلاعات شخصی اش را به سرقت می برد. بعد از سرقت اطلاعات، اقدام به تصاحب اموال و دارایی نقدی آن ها می نماید. در کلاهبرداری از راه تلگرام، لینک جعلی برای مخاطب ارسال می شود که با کلیک بر روی آن هکر به اطلاعات شخصی قربانی دسترسی پیدا می کند.

سایت وکیل معروف مرجع معرفی بهترین وکیل سایبری تهران
سایت وکیل معروف مرجع معرفی بهترین وکیل سایبری تهران

جهت مشاوره حقوقی در واتس اپ می توانید با شماره صابر عرب وکیل پایه یک دادگستری در تهران تماس بگیرید

شماره وکیل  09125370071

 

مجازات جرم کلاهبرداری اینترنتی

بر اساس ماده ۶۷ قانون تجارت الکترونیک، هر کسی مرتکب کلاهبرداری اینترنتی شود، علاوه بر رد مال به صاحب آن، به حبس از یک تا سه سال و پرداخت جزای نقدی معادل مال مأخوذه محکوم می شود.

نکته: شروع به این جرم نیز جرم محسوب و مجازات آن، حداقل مجازات مقرر در این ماده خواهد بود.

مرجع صالح برای رسیدگی به کلاهبرداری اینترنتی

بر اساس قانون، مرجع صالح برای رسیدگی به جرم کلاهبرداری اینترنتی، دادسرای جرائم رایانه‌ ای است. این دادسرا وظیفه رسیدگی به شکایات کلیه جرایم اینترنتی و رایانه ای را بر عهده دارد. پس از تشکیل پرونده در دادسرای جرایم رایانه، دستور انجام تحقیقات در مورد پرونده را، به پلیس فتا ارجاع خواهد داد. پس از تکمیل تحقیقات و تایید آن در دادسرا، پرونده جهت صدور حکم به دادگاه کیفری دو ارسال خواهد شد.

سایت وکیل معروف مرجع معرفی بهترین وکیل سایبری تهران
سایت وکیل معروف مرجع معرفی بهترین وکیل سایبری تهران

جهت مشاوره حقوقی در واتس اپ می توانید با شماره صابر عرب وکیل پایه یک دادگستری در تهران تماس بگیرید.

شماره وکیل  09125370071

 

خلاصه و جمع بندی:

بهترین وکیل سایبری و اینترنتی با دانش و تخصص بالای خود می تواند به پرونده کیفری شما کمک شایانی نماید. جرایم کلاهبرداری اینترنتی و سایبری جز دعاوی کیفری به حساب می آیند که نیازمند تسلط کامل به مجموعه قوانین کیفری و قانون جرایم رایانه ای است. معمولا هویت مجرم در این دسته از جرایم مشخص نمی باشد و متهم به صورت مخفیانه و ناشناس به فعالیت مجرمانه خود می پردازد. لذا استفاده از خدمات بهترین وکیل کیفری در تهران می تواند در شناسایی متهم و دستگیری وی نقش بسزایی ایفا نماید. توصیه می گردد قبل از هر اقدام قانونی با بهترین وکیل سایبری و جرایم اینترنتی مشاوره حقوقی رایگان انجام دهید.

سایت وکیل معروف
سایت وکیل معروف

جهت مشاوره حقوقی در واتس اپ می توانید با شماره صابر عرب وکیل پایه یک دادگستری در تهران تماس بگیرید.

شماره وکیل  09125370071

 

امتیاز کاربران: 5 ( 3 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا